Blog

After the holiday I was blut

En dat gaat denk ik ook zeker wel gebeuren! 

Na onze eerste week stage, die verder goed is verlopen! (ging steeds beter, en het wordt ook leuker!) hadden we wel wat leuks verdiend! 

Vrijdagavond zijn we lekker uit eten gegaan bij de Heartland Brewery, echt heel lekker! en zijn we daarna naar Times Square geweest, dit is ’s avonds echt veeel mooier dan overdag! We zijn deze keer ook de M&M store in geweest, echt super leuk! We zijn zelfs de Photobooth in geweest, lekker toeristisch dus! 


Zaterdag zouden we ’s ochtends alleen naar de Abercrombie & Fitch gaan en daarna naar het American museum of natural history, maar toen we bij fifth aankwamen hebben we toch een heleboel meer gezien! We zijn de Apple store in geweest en ook het enorm dure warenhuis Bergdorf & Goodman, wat wel heel leuk was om te zien! Uiteindelijk hebben we dus de hele dag gewandeld door het duurdere gedeelte van Fifth avenue! Echt heel leuk, en we hebben uiteraard ook even geshopt(a) 


’s avonds zijn we samen met een collega van Aukje uit eten geweest bij Artichoke in lower Manhattan, hier zou de beste pizza in town verkocht worden, en ik moet zeggen hij was ook erg lekker! Daarna zijn we over de Higline gelopen. Dit is echt super mooi! Het is dus een oude highline omgetoverd in een park. Echt heel mooi gedaan, en je hebt een super mooi uitzicht! Moe maar voldaan zijn we uiteindelijk weer naar ons hotel gestrompeld (ja echt gestrompeld, door al het lopen hadden we de blaren letterlijk op onze voeten staan!) en zijn we lekker gaan slapen. Vandaag zijn we ’s ochtends dan toch echt naar het museum gegaan. Dit was ook echt heel leuk, er is zoveel te zien (en het is een heel apart gebouw, dus verdwalen doe je zo maar dan zie je weer andere leuke dingen!) en het is heel leuk opgezet, heel interactief ook met filmpjes maar ook een soort laboratoria waar je proefjes kunt uitvoeren. Naast het science gedeelte was er ook een gedeelte met nagemaakte scene’s uit de natuur, en gevonden voorwerpen uit oudere beschavingen. 

In dit museum kwam in ook Correlli tegen, een oud klasgenootje die ik al heel lang niet gezien had! Dit was natuurlijk wel erg leuk:) Nadat we het museum gezien hadden zijn we nog even over fifth gelopen, en hebben we allebei nog een nieuw paar schoenen gekocht(a). Op zich als je het goed bekijkt valt het nog mee wat we gekocht hebben, maar als we zo doorgaan wordt het wel erg veel:P We hebben nu bijna wel alles wat we willen hebben (ik wil alleen nog een jurkje en een broek), dus daarna zal het wel weer meevallen met het shoppen en gaan we nog meer culturele dingen doen! (en ach, anders wat maakt het uit? We zijn tenslotte in NYC!) 

Nou wij gaan hier maar weer slapen! Morgen begint another week of internship! 

Nighty night, 

Laura

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Barbara
  26/09/2011 at 06:04

  Sarah Jessica Parker heeft ooit eens gezegd: Ilike my money right there were I can see it: hanging in mmy closet! Ik hou van die uitspraa’n het is gewoon helemaal war! Maar goed dan moet je wel wat geld hebben haha!

  Wat grappig dat je Corelli tegen kwam, wat doet zij in NYC? Is ze op vakantie of ook voor school? En heerlijk al die keren uiteten, jullie nemen het er lekker van. Best grappig als je erover nadenkt… Dit soort leuke dingen doe je toch minder snel als thuis, in Nederland bent, waarom eigenlijk het is zo leuk en gezellig! Maar hoe is het eten daar verder, al veel voor jezelf gekookt, of doen jullie lekker makkelijk? En heb jullie nog andere grote plannen voor de komende dagen?

  Liefs, xxx

 • Reply
  Marga
  26/09/2011 at 14:09

  Klinkt allemaal erg leuk, je beleeft het zeer intensief en gelijk heb je.
  Wel luxe studentjes zijn jullie, uit eten, sightseeing, kleren kopen. Ik ben gewoon jaloers.
  Veel plezier verder en succes met je stage!

  groetjes,
  marga

 • Reply
  Laura
  26/09/2011 at 16:36

  @ Barbara: DIe uitspraak vind ik idd ook erg waar!! hehe maar we gaan hierna niet zoveel meer shoppen (voorlopig iig). Correlli zit voor studie een semester ergens boven Boston en was nu een weekendje in NYC! We koken ook wel zelf, maar deze week was wat dat betreft nog beetje raar:P En morgen is Aukje jarig!! dus dan gaan we ook uiteten, maar dan koken we de rest van de week wel zelf! en de rest weten we nog niet helemaal wat we gaan doen.

  @Marga: Ja, je doet het goed of niet he ;) Maar we willen het door de week verder gewoon wel een betje rustig aan doen;) zelf koken enzo!

 • Reply
  Margreet
  27/09/2011 at 17:17

  Hey, leuk te lezen. Stap dadelijk in de auto. Op weg naar Leeuwarden. Eerst de stad onveilig maken. Dan met kind haar P ophalen. Jij heel veel plezier en succes in NY. Groet van trotse mom:-)

 • Reply
  Laura
  29/09/2011 at 03:53

  Hee Margreet! Wat leuk dat je een reactie schrijft! En natuurlijk super goed van de P! Was het wel een leuke uitreiking?
  Groetjes

 • Reply
  Niels
  01/10/2011 at 17:28

  Hoi Laura,

  Even een mededeling. Het is nu mogelijk om eenvoudig door jouw foto’s heen te bladeren. Ik hoop dat dit (en de overige bloglezers) bevalt. Veel plezier dit weekend!

  Niels

 • Reply
  Laura
  02/10/2011 at 04:56

  Hee Niels!

  Ik had het gehoord en gemerkt ja;) Helemaal super!

  Groetjes

Leave a Reply