Stage New York

I cannot say pap anymore

En dat konden we afgelopen zaterdag ook echt niet meer! 
We waren echt zo moe.. 

De tweede week van stage ging voor ons allebei nog weer veel beter. We vinden ons plekje al aardig. 


Afgelopen week heb ik alweer aardig wat blogs geplaatst, maar moest ik samen met twee andere marketingstagaires ook beginnen aan een marketingplan voor het nieuwe issue van het magazine. Deze komt over ongeveer twee weken uit en is helemaal vernieuwd. Deze week zijn er ook weer een aantal nieuwe stagaires begonnen, voornamelijk video, dus dat was erg gezellig. 

Naast het werken zijn we maandagavond naar times square gegaan, we zouden een cadeau voor Aukje zoeken maar hebben niks gevonden. 

Dinsdag was Aukje dan echt jarig:D Ik heb een ontbijtje voor haar gemaakt en toen zijn we naar stage gegaan. ‘S avonds na stage zijn we samen met Eliza, een stagiaire bij Aukje’s bedrijf uit eten geweest. We hebben gegeten bij de Heartland Brewery vlakbij pier 17 (zie foto’s). Dit was weer erg lekker (in een van de vorige blogs kan je lezen dat we al eerder bij zo’n tent gegeten hadden maar dan bij Empire State Building).

Woensdagavond zijn we naar Bloomingdales geweest en heeft Aukje haar cadeau uitgezocht! Daarnaast hebben we natuurlijk onze ogen uitgekeken in deze winkel, want het is echt een grote winkel met veel grote merken. 

Donderdagavond hebben we samen met twee jongens uit Limburg die ook in ons hotel verblijven gegeten en hebben we onze favoriete serie gekeken: The vampire diaries. Vrijdag hebben de jongens voor ons gekookt en zijn wij daarna weer naar Times Square gegaan waar ik een cadeau voor Ben heb gekocht… Hij krijgt het woensdag dus ik ga nog niet verklappen wat het is;) 

Zaterdag zijn we vroeg opgestaan en hebben we zowaar een rondje gejogd! We voelden ons daarna erg energiek en zijn naar het Museum of Modern Arts geweest, hier was een tentoonstelling over communicatie gaande (echt heel erg leuk gedaan!) en hingen schilderijen van Willem de Kooning (niet onze favoriet, maar het is een Nederlandse schilder dus dat moeten we natuurlijk wel even zien). We hebben natuurlijk ook even bij de vaste collectie gekeken, wat ook best mooi was. 


Na hier even rondgelopen te hebben zijn we nog even over fifth avenue gelopen en zijn we weer eens bij de Victoria’s Secret uitgekomen.. (het is gewoon een hele leuke winkel, je kan er niet wegblijven!) Deze winkel bij het Empire State Building is ook erg groot moet ik zeggen, dus je hebt genoeg om te zien! 

Na het museum en winkelen zijn we weer naar huis gegaan om ons om te kleden en uit eten te gaan! We zijn met een hele groep (de twee Limburgse jongens, een meisje wat ook in het hotel verblijft, Eliza en Anna een meisje uit spanje dat bij mijn bedrijf stage loopt) mensen naar een mexicaans restaurant geweest, Tulcino. Het eten was echt heerlijk, maar veel te veel. Echt die burrito was zoo groot! 

Na het eten waren Aukje en ik echt heel erg moe dus wilden we naar huis. De rest is nog wat gaan drinken ergens bij Times Square in de buurt. (ach ja wij mogen hier toch niet drinken en komen de meeste clubs niet in dus ja wat moet je dan;)) 
Wij zijn dus heerlijk naar bedje gegaan en hebben eigenlijk voor het eerst sinds we hier zijn uitgeslapen! 

Vandaag hebben we dus eerst lekker uitgeslapen, toen zijn we gaan schoonmaken! We hebben de was gedaan, en alles afgenomen met desinfecterende schoonmaakdoekjes. Vervolgens dachten we dat we wel een stofzuiger konden lenen van beneden, maar tot onze grote verbazing hadden ze die gewoon niet… We moesten maar ergens een bezem kopen… Gelukkig hadden wij al ergens een bezem zien staan dus hebben we die geleend, maar toen we zagen wat er allemaal onder het bed vandaan kwam zijn we toch maar naar een super in de buurt gegaan en hebben we een swiffer duster systeem gekocht en hebben we eerst daarmee gestoft, en toen met het natte doekje wat erbij wat de vloer gedweild. Hierna was ons kamertje heerlijk schoon en rook het ook echt heel lekker! Waarschijnlijk is die kamer lang niet zo schoon meer geweest;) 

En nu zitten we weer lekker op ons bedje tv te kijken en een blog te schrijven. Ooh we hebben ook een roomtour gemaakt dus die komt binnenkort ook online! 
Wij gaan hier zo PanAm kijken (een serie over stewardessen, erg grappig) dus ik ga hier sluiten! 

Nighty night, 

Laura

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Barbara
  03/10/2011 at 21:51

  Hi zussie,

  Wat een leven heb je! Lekker uiteten gaan, beetje shoppen en alleen maar leuke dingen doen… Dit zouden we veel vaker in Nederland moeten doen, wat zal het leven dan heerlijk zijn! Maar ja aan alles zit een prijs verbonden!

  Wat heeft Aukje als cadeau uitgekozen? En ben zo benieuwd wat je voor Ben hebt gekocht! Heb je jezelf ook nog wat verwent? En wat zijn de plannen verder?

  Kijk uit naar je volgende avonturen! Gaan jullie nog die helicoptervlucht doen?

  Liefs

 • Reply
  Laura
  03/10/2011 at 22:13

  Hee zus!
  Ja het gaat nu best lekker hier, doen inderdaad veel leuke dingen!:D

  Aukje heeft een ketting uitgekozen, een soort natuursteen heel simpel. Er zat een kaartje bij en daar stond de betekenis van de ketting op: Live is a beach, remember to always dive deep! Wat we nu dus ook hebben gedaan:)

  Hehe, je ziet het van Ben snel genoeg!:D Ik heb mezelf bij Victoria’s Secret verwend(a) alweer;)

  De plannen verder zijn natuurlijk dat Freek en Ben komen! en met hun gaan we dit weekend (nouja donderdagavond al) Naar de Niagra Falls in Canada:D We hebben een grote auto gehuurd en gaan daarmee die kant op!

  We willen de helicoptervlucht zeker nog doen, maar moeten even kijken wanneer dat kan:)

  Kus

 • Reply
  Ben
  03/10/2011 at 23:28

  Leuke blog weer lau! Ik heb zin in woensdag, het vakantie gevoel begint nu toch een beetje te komen ;). Voor de geintresseerden, we hebben een Chevrolet Blazer (bj 2007~2008) gehuurd. Een mooi grote auto om ons kleine ritje in te maken dachten wij zo. Tot woensdag!

 • Reply
  Laura
  04/10/2011 at 04:25

  Thnx!
  Jaa, heb ik ook zin in! Gaan we ons kleine (iets van 7 uur) ritje naar de Niagra falls maken!!

  Tot woensdag!! Heb er zin in :)

 • Reply
  Niels
  04/10/2011 at 10:41

  Leuk die foto van die oude Macintosh Computers! Heel vet. En ook die typografie dingen lijken me erg interessant. Volgens mij hebben jullie het prima naar jullie zin daar. Geniet ervan en woensdag komt Ben alweer langs! Time Flies….

  Niels

 • Reply
  Laura
  04/10/2011 at 19:19

  Ja gaaf he! dat was ook echt een heel leuk deel van de tentoonstelling! ze hadden ook een heleboel van de orginelen van de lettertypes! best vet om te zien:)

  Jaa, de tijd gaat zeker snel! daarom proberen we er nu alles uit te halen wat erin zit;)

 • Reply
  Hanneke
  05/10/2011 at 12:55

  Hee Laura. ik kan uit je berichtjes lezen dat je het erg naar je zin hebt in New York. Dat jullie het shoppen ook al hebben uitgevonden lijkt me ook niet vreemd. De “jongens”zijn als het goed is onderweg naar jullie. Wens jullie met z’n allen een hele fijne week toe en genieten he? Groetjes vanuit Gorredijk waar het nu af en toe wat regent.

 • Reply
  Laura
  05/10/2011 at 22:35

  Hee hanneke!
  Jaa heb het zeker naar mn zin!:D En tja shoppen doe je hier eigenlijk automatisch(a) de winkels zijn zo mooi je kan er niet wegblijven;)
  De jongens zijn nu net geland en staan voor de douane als het goed is!
  We zullen zeker genieten, het is hier nu weer mooi weer!
  Dankjewel!

  Groetjes!

 • Reply
  Henny
  09/10/2011 at 16:16

  hallo laura ik geloof als ik dit allemaal lees dat het leventje daar wel bevalt nu Ben er ook nog is zal het wel helemaal te gek zijn.Nog gezellige dagen samen met Ben en dan staat de volgende visite alweer voor de deur heel veel plezier daar en we kijken naar je verhalen uit! gr.fam S.Stol

 • Reply
  Laura
  11/10/2011 at 18:24

  Het leventje bevalt me hier inderdaad prima! zeker nu het mooie weer er nog is, maar het zal hier binnenkort ook al een stuk kouder worden..
  Binnenkort komt er een verhaal over de avonturen tijdens de road trip!

  Groetjes

Leave a Reply