Blog

Travel: Wishlist

De wereld is zo groot, en ik wil zoveel mogelijk zien! The world is a book and those who do not travel read only one page. Dat gaat mij dus niet overkomen! Ik wil zoveel mogelijk van de wereld gezien. In deze blog een aantal reizen die ik heel graag wil maken.

The world is a book quote

De reizen

De reizen die ik nog wil maken zijn heel divers. Ik hou erg van winter, maar er zijn ook genoeg reizen die ik graag in de zomer wil maken. De reis die we op dit moment aan het plannen zijn is een twee reis naar Lapland. Hier hebben we ons hart toch wel aan verloren de vorige keer. Maar een ander stukje van mijn hart ligt toch ook echt in Amerika. Daar wil ik ook graag meer van zien.

1. Lapland

De eerste reis die bij ons op de planning staat is de tweede reis naar Lapland. Maar deze keer willen we niet een hele week op dezelfde plek blijven. We willen eerst drie dagen met een sneeuwscooter door de fjorden van Noorwegen reizen, vervolgens een of twee nachten in een glazen iglo in Fins Lapland overnachten en dan in vijf dagen vanaf Saariselka helemaal naar boven, naar het drielandenpunt met Finland, Noorwegen en Rusland. Meer actie dus! Het prijskaartje wat hieraan hangt is echter niet mis en dus zijn we druk aan het sparen. Maar zeg nou zelf, als je de foto’s ziet wil jij hier toch ook naar toe?

 

2. Amerika

Met een camper van Seattle, of misschien zelfs Vancouver (Canada) helemaal naar beneden. De mooiste natuurparken bekijken en dat alles op je eigen tempo. Dat is wat ik wil. Een reis als deze neemt minimaal drie weken in beslag maar volgens mij gaat die tijd heel snel voorbij!

 

3. IJsland

Ook door IJsland wil ik graag een roadtrip maken. Het liefst in de winter. Het schijnt zo’n mooi land te zijn. Vrienden van ons zijn in de zomer geweest en hebben de meest mooie foto’s laten zien. Waarom ik dan in de winter wil? Dat lijkt me nog mooier. Met een auto langs de leukste plaatsen en mooiste gebieden. Uiteraard kan het nog wijzigen en gaan we alsnog in de zomer. Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar dit land.

 

Het lijstje is nog veel langer, maar daar komt later meer over! Welke reizen staan bij jullie op het verlanglijstje? En zijn jullie meer zomer reizigers of zijn jullie echte winter liefhebbers?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply