Stage New York

They came by leg car

Wat zien wij ongelooflijk veel in deze paar dagen voordat we aan onze stage beginnen! Gister zijn we ’s ochtends weer vroeg wakker geworden door waarschijnlijk toch een beetje een jet lag. Maar dit was eigenlijk wel handig want we wilden naar het Empire State Building, hier konden we nu heel vroeg naartoe waardoor we niet in een enorme rij hoefden te staan. 

Toen we ons kaartje hadden gekocht, moesten we eerst nog door het hele gebouw lopen voordat we bij de liften kwamen die ons naar boven brachten. En wat was het boven mooi! Echt je hebt daar zo’n mooi uitzicht, als iemand die dit leest naar New York gaat, dan is dit zeker een aanrader. Wij zijn dus overdag geweest, maar het schijnt ’s avonds nog mooier te zijn! 


Nadat we van dit geweldige uitzicht hebben genoten zijn we door de buurt gaan lopen. Hier waren enorm veel leuke winkels, dus hebben we ook even een beetje geshopt(a) Vooral de Victoria’s Secret is echt een super leuke ervaring! Je gaat een pashokje binnen, vervolgens neemt iemand je maat op en dan mag je alle modellen die ze hebben passen!:O Ik moet zeggen, je schrikt toch wel een beetje als die bak met al die BH’s naar binnenkomt… Ik heb dan ook maar niet alles gepast, maar gewoon die die me leuk leken. Degene die je echt leuk vindt worden op een kaartje geschreven en dan gaat er een verkoper met je mee door de winkel om je alle kleuren van die modellen te laten zien, alsof de keuze nog niet moeilijk genoeg was… 

Na nog wat winkels binnen te zijn gegaan en wat gegeten te hebben (Heerlijk vers fruit! Ja echt, je kan best gezond eten in Amerika hoor;)) Zijn we met de metro richting Central Park gegaan. Hier hebben we even rondgelopen, en echt het is daar ZO mooi! Het is ook heel groot, hier gaan we dus nog veel vaker heen! Na weer veel gewandel (we doen hier veel met de metro maar ook met de benenwagen (the leg car)) hebben we even boodschappen gedaan is onze nieuwe favo supermarkt, de Whole Foods. Een enorme supermarkt met allemaal ‘organic food’. Hier gaan wij zeker vaker boodschappen doen! 

Vandaag is de laatste dag voor onze stage (aah spannend!!) en gaan we dan toch echt nieuwe schoenen kopen, en misschien wel even een nieuwe outfit voor onze eerste stagedag(a). 

ZO, en dan nu eerst even ontbijten! 

Groetjes, 

Laura

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Niels de Vries
  22/09/2011 at 10:53

  Blij dat je website online staat? Wij wel in ieder geval! En nu ben ik ook benieuwd naar de nieuwe verhalen en foto’s!

  Heel veel plezier nog!

  Niels

 • Reply
  Laura
  22/09/2011 at 17:31

  Ik ben heel erg blij dat de website online is! Het is ook echt heel erg mooi geworden! dank jullie wel!
  Hehe, ik zal snel weer nieuwe foto’s posten!

 • Reply
  Barbara
  25/09/2011 at 17:39

  Wow Laura, alweer zoveel gedaan in zo’n korte tijd! Wat zullen jullie genieten! Gaan jullie nog een keer ’s avonds naar The Empire State Building? Dat moet vast een te adembenemend gezicht geven, al die lichtjes!

  En wat gaaf, Victoria’s Secret. Iedere vrouw haar droom. En ze maken hun naam wel waar, met die hele pas-sessie! Wil ik ook nog wel een keer meemaken haha!

  Geniet er nog maar lekker van!

Leave a Reply