Stage New York

There’s a wash list of activities

Ja onze lijst met dingen die we hier nog willen doen is ook erg lang, en we hebben nog maar 6 weken om alles te doen.. Echt veel te weinig natuurlijk! Maar ik zal bij het begin beginnen! 

Woensdag was weer een gewone stagedag, weer lekker blogjes geschreven en getwitterd. Maar donderdag was wat anders, Anna en ik mochten namelijk de Google+ page gaan maken! Dus daar zijn we best lang mee bezig geweest die dag. Vrijdag was weer een normaal dagje maar ook nog weer bezig geweest met Google+ 

En vrijdagavond zijn we naar een heel cool feestje geweest! Twee jongens uit ons hotel lopen stage bij een bedrijf dat evenementen promoot. Zij hadden een feest georganiseerd in The Skyroom, een hele gave rooftop bar. Een van de jongens (die allebei Alex heten) had ons op de gastenlijst gezet, met nog wat meer mensen van het hotel! We moesten eerst wel even buiten wachten, wat erg koud was in onze fancy outfits, maar binnen was het echt heel mooi! Een wat luxere bar met dus een heel mooi uitzicht over Manhattan. We kregen een tafel waar drank opstond dat de hele tijd werd bijgevuld. We hebben een hele leuk avond gehad, met Jessie, Aukje, de jongens van het hotel en nog wat mensen die ook in ons hotel verbleven! 

Zaterdag hebben we een beetje uitgeslapen en daarna zijn we lekker gaan lopen. We zijn begonnen bij het Empire State Building waarvandaan we naar Bryant Park zijn gelopen waar ook een schaatsbaan is opgezet met daaromheen een heel schattig soort kerstmarktje! Echt heel leuk. Daarna zijn we doorgelopen naar Rockefeller Center waar dus ook een schaatsbaan is, en daar hebben we de metro genomen naar Spring Street, een straat met allemaal leuke en dure winkels. We hebben daar in de Burton en DC winkels gekeken voor een snowboardjas voor Aukje. 


‘S avonds zijn we met Wesley, Rick, Anna en Jessie gaan eten bij Taka Taka een redelijk nieuw restaurant waar ze Mexicaanse sushi en Japanse Taco’s maken, ja echt waar! En de Mexicaanse sushi was echt heel lekker! Normaal ben ik geen fan van sushi maar dit smaakte mij toch erg goed. Na het eten zijn we lekker naar huis gegaan en zijn we lekker gaan slapen. 

Vandaag zijn we naar het Meatpacking District geweest, hier hebben we de Chelsea Market geweest. Een heel oud gebouw waar vroeger oreo’s werden gemaakt wat nu is omgetoverd tot een hele hippe overdekte soort markt met allemaal leuke eettentjes en delicatesse zaakjes. Hier hebben we even rondgekeken en daarna zijn we gaan rondlopen in het Meatpacking District zelf. Dit is echt heel leuk, leuke straatjes met keitjes en mooie schattige huisjes. Het is echt een soort dorpje middenin de stad. Anna was ondertussen ook naar ons toe gekomen en met haar zijn we weer naar Spring Street gegaan. Aukje heeft een hele mooie snowboardjas gekocht van Burton en we zijn de Dash winkel in geweest! Voor de mensen die het niet weten, dit is de winkel van de Kardashians familie. Ze hebben echt hele mooie kleding, maar het was toch een beetje duur! Hierna zijn we over Broadway nog verder naar beneden gelopen en heb ik ondertussen bij de Steve Madden echt hele mooie laarzen gekocht:D Anna ging naar het 9/11 memorial en dus zijn Aukje en ik met z’n tweeën naar Battery Park gelopen. 


Hier hebben we eerst bij de Starbucks een lekkere kop koffie gedronken en vervolgens zijn we naar Water Street gelopen. Hier hebben ze een soort klein wijkje met allemaal Batavia Style huizen, echt heel leuk! We hebben nog in wat winkels gekeken en hebben daarna heel erg lekker gegeten bij een restaurant dat SamSara heet. Echt heel erg lekker! Het is een relatief nieuw restaurant met wat aparter eten. Hier gaan we zeker nog een keer eten! 

We hebben dit weekend dus wel weer aardig wat dingen van onze lijst gedaan, maar er blijft nog genoeg over om hier te doen! 

En nu zitten we lekker op onze kamer en gaan we straks zoals altijd op zondag PanAm kijken! Een hele leuke serie over de stewardessen van vroeger bij PanAm. 

Nou tot de volgende keer! 
Nighty Night 

Laura

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Barbara
  14/11/2011 at 08:54

  Hi zussie,

  Wat een verhaal en wat heb je in korte tijd weer veel gedaan! Het gaat echt ontzettend snel daar in NYC he? Voor je het weet ben je weer thuis in je kikkerlandje en voelt alles weer als normaal en gewoontjes aan… Dan lijkt het avontuur alweer zo lang geleden.. Daarom moet je nu volop genieten en alles doen wat je kunt doen!

  Staat er nog iets hoog op jullie prioriteiten lijstje, iets dat jullie absoluut willen doen? NYC is natuurlijk vooral shoppen en omm je heenkijken, lekker ontbijten bij Starbucks en feestjes bij langs gaan… Kortom gewoon genieten! Zijn jullie ook als de ijsbaan opgeweest? Dat lijkt mij zo gezellig! Midden in de stad schaatsen waar alles om je heen versiert is en waar je na afloop lekker kop warme chcoclademelk met slagroom drinkt!

  Maar verder gaat dus alles goed met zussie? Je werk klinkt nog steeds leuk en jullie hebben ook al aardig wat mensen leren keNnen of niet? Voor zover ik de laarzen heb kunnen zien op mijn inimini BlackBerry scherm zien ze er super mooi uit, zal straks is achter de computer duiken!

  Dikke kus en knuffel!

 • Reply
  Immie
  14/11/2011 at 17:52

  Weer een mooi verhaal over jullie activiteiten in NYC. Leuk om te lezen na een werkdag, het brengt me weer even in andere sferen!!

  Geniet van de komende weken!

  Dikke kus, mama

Leave a Reply