Stage New York

Stage New York City

In het derde jaar van de studie communicatie heb ik 15 weken stage gelopen bij Resource Magazine in New York City.

The concrete jungle where dreams are made

En dat is zeker waar. De 15 weken die ik in New York heb mogen doorbrengen waren werkelijk een droom. Ik wilde al zo lang naar Amerika toe, en nu was het eindelijk zo ver. Ik ging 15 weken stagelopen bij Resource Magazine in New York City. Die 15 weken zou ik samen met Aukje Romkes verblijven in Hotel 99 aan Broadway.

Tijdens deze periode heb ik echt ontzettend veel geleerd, niet alleen van het werken in de communicatiewereld, maar ook over mijzelf. De stage is erg goed gegaan, iedereen was erg positief en ik heb veel geleerd. Maar ook van New York hebben we echt ontzettend veel geleerd.  Vriendschappen zijn gesloten en tradities zoals Thanksgiving hebben we meegemaakt, de totale New York experience.

Blog

Tijdens het verblijf in New York heb ik een blog bijgehouden over onze avonturen. Deze kan je lezen via de tab New York.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply