Stage New York

On that bicycle!

Jaa we hebben eindelijk gefietst! 

Afgelopen week was weer een redelijk normale werkweek vol met social media en blogs schrijven. Daarnaast zijn we woensdagavond naar de Macy’s gegaan, hier werden namelijk de kerstetalages onthuld! Dit is altijd best een groot iets hier dus wij konden het natuurlijk ook niet laten om het te gaan zien. En samen met de warme chocolademelk en gratis Cinnamon Buns werd het alleen maar leuker. De etaleges waren erg mooi en het gebouw was ook erg mooi verlicht! 

Vrijdagmiddag waren we allebei wat eerder klaar met werken en zijn we langs wat winkels gegaan, en hebben we rondgelopen in de buurt van Washington Square. We hebben die avond heerlijk gegeten bij Vapiano, een italiaans restaurant (het concept komt heel toepasselijk uit Duitsland). 

Zaterdag hebben we eerst een beetje uitgeslapen en geskyped. En toen zijn we naar Columbus Circle gegaan want daar werden bij de ingang van Central Park fietsen verhuurd! We hebben voor twee uren de fietsen gehuurd en het was echt heerlijk! We waren allebei zo blij dat we op de fiets zaten, ik had nooit gedacht dat ik hier zo blij van kon worden. We waren in drie kwartier het park rondgefietst, wat er nu trouwens heel mooi uitziet! Daarna zijn we nog naar een pad geweest waar allemaal beelden aan staan, hier kwamen we een hele aardige jongen tegen met een longboard. Hij knoopte een gesprekje met ons aan en vroeg of we ook op zijn longboard wilden staan! Zo gezegd zo gedaan, ik heb op een longboard gestaan! Moest wel zn handje vasthouden want mijn evenwicht was ver te zoeken! Was toch weer een leuke ervaring. 

‘S avonds zijn we uiteten geweest met Elisa bij een spaans restaurant (ik ben de naam vergeten) en hebben we heerlijke tapas gegeten en sangria gedronken! 

Vandaag hebben we eerst ook weer heerlijk uitgeslapen (we waren best moe van de dag daarvoor, we hadden ook weer erg veel gelopen natuurlijk!) en we zijn rond 12 uur richting de Public Library gegaan, hier wilden we graag nog een keer binnen kijken. En het was ook zeker mooi, hele hoge plafonds, mooie muurschilderingen maar verdacht weinig boeken… 
Hierna zijn we naar Union Square gegaan waar een kerstmarkt was! Hier hebben we eerst op het het terras gezeten (ja echt eind november hebben wij gewoon in cobertje, niet eens winterjas, op het terras gezeten het was namelijk best warm!) bij The Heartland Brewery. Daarna hebben we even over de kerstmarkt gelopen en zijn we nog de ontzettend mooie Barnes & Noble ingeweest die daar zit! 

En nu zitten we weer op ons bed in het hotel, we hebben net gebeld om een Turkey te bestellen voor Donderdag!! Jaja, onze eerste Thanksgiving! En straks gaan we naar de film:D (Like Crazy) Een lekkere rustige zondagavond dus! 

Nou het volgende verhaal wordt vast wat spannender, met de Thanksgiving avonturen erin (we zijn dan ook al vanaf donderdag vrij dus we kunnen wat meer dingen doen), en zondags ons bezoek aan het 9/11 memorial! 

Nighty night en tot de volgende keer! 

Laura 

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Barbara
  21/11/2011 at 09:47

  Hi zussie,

  Wat is heerlijker, dan dat de kerst weer voor de deur staat. Alles wordt versierd, iedereen is vrolijk, overal ijsbanen en natuurlijk kerstmarkten. Ik word er in ieder geval vrolijk van, nog even wachten en de kerstnummers kunnen weer grijs worden gedraaid! Was het druk bij Macy’s? Vind dat altijd wel bijzonder, dat een kerstetalage zo groot wordt aangepakt! Dat kennen we jammer genoeg in Nederland, laat staan Heerenveen, niet!

  Je bent het fietsen gelukkig nog niet verleerd? Haha ik weet nog goed dat, toen Stephanie en ik in Australie gingen fietsen, ook het zo heerlijk vonden! Wij hadden ook nooit verwacht dat we het fietsen zo konden missen! Maar nog eventjes en je bent weer in het kikkerlandje… En geloof me, dan vervloek je het fietsen weer!

  Waar gaan jullie die kalkoen opeten? En met wie? Wel gaaf hoor, dat je een echte Thanksgiving gaan meemaken! Ik ben benieuwd naar de verhalen!

  Geniet nog van de laatste weken! Dikke kus en knuffel!

 • Reply
  Hanneke
  21/11/2011 at 12:00

  Hee Laura. Wat leuk om jullie verhalen te lezen. Hier kan ik wel uit opmerken dat jullie nog steeds genieten en er nog voldoende is om te bekijken of te bezoeken.
  Gelukkig doen jullie dat ook volop als ik zo naar de foto’s kijk. Oa een fietstocht maken na lange tijd niet gefietst te hebben, dat moet toch geweldig zijn geweest.

  NY zal geweldig zijn nu alle versieringen voor de feestdagen worden opgehangen. Volgens mij kijken jullie je ogen uit want zo zal het in Nederland nooit worden. Ook al proberen ze dat wel een beetje, pff, pff..

  Geniet er nog maar lekker van want de tijd vliegt en zit je zo weer in het vliegtuig naar huis.(al ken ik iemand die dat helemaal niet erg vind, ha,ha)
  Heel veel plezier nog en liefs, Hanneke.

 • Reply
  Laura Kuiper
  21/11/2011 at 21:30

  @Barabara: Hehe, die kerstnummers draai ik nu ook alweer hoor!;) Kan niet vroeg genoeg:P Het was best druk bij de macy’s ja! Toch best bijzonder, en idd erg jammer dat wij dat niet hebben.
  Ik ben het fietsen zeker nog niet verleerd! En dat moet ook maar niet want straks moet het weer door weer en wind!;) en dan vind ik het waarschijnlijk niet meer leuk nee;) De kalkoen gaan we bij Anna thuis opeten met Jessie, Elisa, Rick en Wesley! Het groepje waar we sowieso veel mee doen dus!

  Dikke kus!

  @Hanneke: Ja we genieten hier nog steeds erg idd, de stage is soms wat saai maar de weekenden zitten vol met leuke dingen! Die fietstoch was idd echt heel fijn, na zo lang niet fietsen is dat erg fijn!
  Het is echt zo gezellig met al die lichtjes, heb al helemaal zin in kerst!

  De tijd vliegt idd om, maar ik heb ook wel stiekem een beetje zin om naar huis te komen hoor;) Weer lekker bij alle vrienden,familie! En mijn eigen spulletjes weer.
  En dan gaan we geloof ik tweede kerstdag bij jullie eten? Gezellig:D

  Liefs Laura

Leave a Reply