Stage New York

New York, here we come

Eindelijk is het dan zover! Na een, wat leek, oneindig traject van formulieren invullen, tekenen en weer opsturen is dan toch echt alles geregeld en vertrekken Aukje en ik aankomende donderdag naar The States voor onze stage. Wij zullen tot en met 23 December in New York verblijven en daar stage lopen.

Aukje gaat stage lopen bij Mediacy Outdoor en ikzelf bij Resource Magazine. 
Op deze website zal ik verhalen en foto’s plaatsen over onze avonturen in The Big Apple. 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Lenie
  06/10/2011 at 19:25

  hallo Laura
  hoe gaat het daar wil je nog wel terug als ik je verhalen lees is het wel super in NY
  leuk om je verhalen te lezen gisteren heb ik even met Janicke uit Sneek gemaild die zit in Thayland die kun je volgen via de site van waar ben ik . Ik ben net terug van vakantie dus vandaar dat ik wat laat reageer .Hier gaat alles zijn gangetje dat is meestal zo er gebeuren niet zo veel spannende dingen het weer is pet storm onweer regen enz ik kom net uit Morocco en daar was het 34 graden het land is mooi maar er moesten geen Morokanen wonen wat een naar volkje ik hoop dat het in NY niet zo is .Je verblijft tot 23 december daar toch als ik het goed heb dus we zien je dit jaar vast niet meer bij pasveer .Ik blijf je volgen en tot de volgende keer gr lenie

 • Reply
  Laura Kuiper
  11/10/2011 at 18:33

  Hallo Lenie!

  Hier gaat het helemaal goed! Het is hier op het moment nog erg mooi weer dus daar genieten we zeker van. Maar teruggaan wil ik nog wel hoor, Friesland blijft z’n charme toch ook houden!

  Okee, ik zal binnenkort haar blog ook even lezen!

  Ooh Marokko, lekker! Die temperatuur is inderdaad een stuk beter dan wat het nu in NL is! De mensen hier in NY zijn erg aardig, dus daar heb ik verder geen last van:)

  Ik kom inderdaad 23/24 December terug, ik zal dan ook weer even in de winkel langskomen! Kan ik zien wat er allemaal veranderd is, zal vast weer wennen zijn!

  Groetjes

Leave a Reply