Blog

The move: de vloer

Voordeel van een spiksplinternieuw appartement? Je kan (bijna) alles zelf uitkiezen. Ok, de keuken en badkamer zaten er al in, maar we konden wel zelf de muurbekleding én de vloer uitkiezen. En met die vloer zijn wij heel erg blij! Hoe we deze vloer uitgekozen hebben? Dat lees je in deze blog

 

De vloer

Ben en ik wilden een vloer die er natuurlijk uitzag, we wilden laminaat dat de uitstraling van een echte hout vloer had. Warm en een beetje stoer. Dit bleek moeilijker te vinden dan wij hadden gedacht, want een oneindig budget was er ook niet. Op een gegeven moment was Ben in Frankrijk en ben ik in mijn eentje verder gaan zoeken. Ik dacht bij de Carpet Right de perfecte vloer te hebben gevonden. Toen ben weer terug was zijn we dan ook gaan kijken wat dat moest kosten. Ben vond de vloer ook erg mooi. Het prijskaartje wat ze er echter achter wilden hangen was toch wel iets aan de hoge kant, zeker door de ondervloer die ze ons erbij wilden verkopen.

Voor een appartement moet je een ondervloer hebben met een bepaald certificaat. Dit certificaat geeft aan dat de ondervloer geluiddempend genoeg is en je onderburen geen last van je hebben. De vloer die de Carpet Right in dit segment had was ons toch iets te duur. Dus zijn we verder gaan kijken. Alle laminaatwinkels in Heerenveen zijn we afgegaan, maar geen een vloer voldeed aan onze eisen. Mijn zus kwam toen met de tip van Luxury Floors in Kampen. Een outlet van vloeren. Wij zijn hier aan het einde van de dag, met nog ongeveer een kwartier openingstijd over, naartoe gegaan. Na vijf minuten wilden we al naar huis gaan en later weer terugkomen. Maar toen liepen we tegen de perfecte vloer aan. De keuze was snel gemaakt net als de offerte. En deze vloer ligt nu de shinen in ons appartement! Wat vinden jullie van deze vloer?

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Stephanie
  07/10/2014 at 20:24

  Leuk om te lezen dat mijn tip aan Niels en Babs ook voor jullie goed heeft uitgepakt. Ik heb voor mijn eerste appartement bij Luxury Floors ook een erg mooie en betaalbare (houten) laminaatvloer gehaald! Stiekem baal ik nog steeds dat ik de vloer niet mee kon nemen naar mijn nieuwe appartement ;-)

  • Reply
   Laura Kuiper
   10/10/2014 at 11:49

   Absoluut! En nu dus ook voor ons. Ze hebben erg mooie vloeren!
   Dat is inderdaad wel heel jammer! Niet weer een nieuwe vloer daar gehaald? ;)

Leave a Reply