Blog

Love: wandelen in Friesland

Wandelen, I love it. Eigenlijk sinds een vakantie Frankrijk een aantal jaar geleden zijn wij steeds meer gaan wandelen. En de laatste tijd doen we dat ook vaker in eigen land. En dan kom je elke keer weer leuke nieuwe plekjes tegen.

 

Wandelen in Friesland

Afgelopen vrijdag zijn wij het weekend goed gestart met een wandeling van 6,5 km. Tijdens deze wandeling kwamen we door het dorpje Terband. Hier kwamen wij onderstaand bushokje tegen. Geweldig! Dit soort dingen vind ik zo leuk, en wanneer je ergens doorheen rijdt of fietst valt het je veel minder snel op. Tijdens het wandelen kijk ik veel meer om mij heen en zie ik veel meer van de omgeving. Dat is ook waarom ik het zo heerlijk vind om te doen, je geniet van alle kleine dingen die je onderweg zit. Vind jij wandelen ook zo lekker, en wat kom jij allemaal tegen onderweg? Ik ben benieuwd!

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply