Blog

Love: vakantie video en foto’s

We mogen dan al dik in de winter zitten, onze vakantie video en online album waren nog niet af… Maar nu kunnen jullie de beelden dan toch echt bekijken! Kijken jullie mee?

De video

We hebben behoorlijk wat materiaal geschoten, het was dus even schiften.. Alle beelden zijn gemaakt met een Muvi actioncam. Niet de duurste camera, maar de beelden zijn dikke prima. Helaas heeft de camera de vakantie niet helemaal overleefd. Volgend jaar dan misschien toch maar een echte GoPro aanschaffen ;-) Hieronder in ieder geval de video, ik begin er altijd veel te laat aan, maar wat is het toch weer leuk om terug te zien!

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vinden :-)

Het huisje waar wij verbleven in Oostenrijk vind je hier. Een erg fijn huisje. In de buurt is zowel in de zomer als winter genoeg te doen. En die bedden waren wel heel erg fijn na anderhalve week op een matje slapen…

 

De foto’s

Ik heb natuurlijk al wat foto’s van de vakantie gedeeld, maar er is nog veel meer! Wil je meer foto’s zien van onze vakantie? Bekijk dan hieronder het album dat ik via My Album heb gemaakt. Een online tool waarin je een fotoalbum kunt maken en verrijken met bijvoorbeeld touristische informatie, weer, hoogte en kaarten. Een erg leuke manier om snel een mooi album te maken van alle foto’s.

 

 

 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Franne
  30/11/2015 at 15:41

  Hee, wat grappig! Jullie zijn bij de Stelvio opgereden maar het schaatsteam gaat er altijd fietsend bij op in een tijdrit. Wat denk je, zou je dat ook kunnen?

  • Reply
   Laura Kuiper
   30/11/2015 at 21:51

   Haha grappig! Maar ik denk dat ik dat echt niet ga redden XD liever wandelen als dat ook mag 😇

 • Reply
  Barbara
  07/12/2015 at 13:39

  Gaaf fotoboek Lau en erg leuk filmpje! Ga je het fotoboek ook laten afdrukken of kan dat (nog) niet?

  • Reply
   Laura Kuiper
   07/12/2015 at 20:22

   Niet via MyAlbum, maar ik heb het al via drie Hema laten afdrukken!

Leave a Reply