Blog recensies

De 10 leukste series op Netflix

Netflix, wie kijkt er niet regelmatig een serie of film? Wij in ieder geval wel, en helemaal met het druilerige weer van de laatste tijd kruip ik graag weg op de bank bij een goede serie. Hier schreef ik eerder ook al eens een blog over (met serie en film tips!). Soms is het wel even goed zoeken naar iets echt leuks. Gezien wij al veel gezien hebben help ik jullie graag met het zoeken. Daarom hierbij de 10 leukste series op Netflix. In deze blogpost lees je wat op dit moment mijn favoriete series zijn en waarom. En voor ieder wat wils, ik kijk series uit hele verschillende genres!

de 10 leukste series op Netflix

Emily in Paris

Een heerlijke luchtige serie over een Amerikaanse marketing dame die naar Parijs gaat voor haar droombaan. Lily Collins speelt het echt hartstikke leuk en de link met mijn werk helpt uiteraard ook. Tel daarbij de mooie beelden van Parijs op en je hebt een top serie. Niet teveel nadenken, gewoon lekker kijken.

Get organized with The Home Edit

De mooiste koelkasten, bijkeukens en gewoon heerlijk opgeruimde huizen. Ik weet niet waarom, maar deze serie is echt te heerlijk! Ik werd zelf ook gelijk enthousiast om het huis te gaan opruimen… Zeg nou zelf, zo’n mooie georganiseerde voorraadkast wil jij toch ook?

Suits

Advocaten in New York City. Meghan Markle in de rol van Rachel. En dan hebben we het nog niet over Mike en Harvey. Mooie kleding, leuke dialogen en de mooiste stad op aarde. Relaties, schandalen, I LOVE IT! Volgens mij heeft iedereen wel eens van deze serie gehoord. Heb je hem nog niet gezien? Starten maar!

Selling Sunset

Miljoenen villa’s, rijke mensen en heel veel drama. Ik ging de serie vooral kijken vanwege de ontzettend mooie huizen, maar alles eromheen vond ik toch ook wel echt interessant. Leuk om te zien hoe de wereld van de makelaars in Lala land in elkaar zit! Absoluut een aanrader en er komt heel waarschijnlijk nog een seizoen aan!

Undercover

Deze Nederlands Belgische serie is echt een leuke! Ik kijk bijna nooit Nederlandstalige TV, maar voor Undercover maak ik een uitzondering. Leuke dialogen, situaties die niet helemaal onmogelijk zijn en vooral echt leuke personages. Heb jij deze serie al gezien? Er komt nu elke week een nieuwe aflevering op Netflix!

Modern Family

Ik houd van deze serie! Korte afleveringen, leuke grapjes, maar toch ook echt wel herkenbare situaties. De Pritchett familie is hilarisch. En ze hebben natuurlijk niet voor niets zoveel prijzen in de wacht gesleept. Heb jij deze serie al gezien? Het is echt een heerlijke serie om tussendoor te kijken. Luchtige TV die makkelijk wegkijkt.

Virgin River

Een vrouw verhuist naar een afgelegen dorp in Amerika om daar zuster te worden. Ze ontvlucht haar thuis situatie en vindt een gemoedelijk dorp, maar niet iedereen ontvangt haar hartelijk. Langzaam aan vindt ze haar weg in deze hechte dorpsgemeenschap. Heel eerlijk, ik vind deze serie vooral gaan kijken vanwege de mooie omgeving waar het zich afspeelt. De bergen, de natuur, ik hou ervan. Maar de verhaallijn blijkt ook leuk en de acteurs doen het echt goed! En veel gezichten herken je waarschijnlijk ook wel uit andere series. Absoluut een aanrader als je net als ik van de bergen houd!

The Sinner

Als je van mysterie en crime houdt, dan is deze serie voor jou! Elk seizoen wordt er een nieuw verhaal behandeld, door dezelfde detective. Mensen die doordraaien of heel anders blijken te zijn dan je had gedacht. Goed doordachte verhaallijnen en acteurs. De cast bestaat uit sterren zoals Jessica Biel en Matt Bomer. Absoluut een must see!

The Crown

Wegdromen bij het leven van queen Elizabeth, dat helemaal niet zo sprookjesachtig blijkt te zijn. In deze serie laten ze zien hoe het leven van de koningin echt is. Van een gearrangeerd huwelijk tot en met de taken die ze veel te jong overneemt als haar vader overlijdt. Echt een kijkje in het Britse Koningshuis. Een hele goede serie die je laat zien hoe het echte leven van de Britse Royals is.

Fuller House

Wie heeft er vroeger niet de serie Full house gezien? Een vader met drie dochters woont in San Fransisco. Na het overlijden van zijn vrouw komen er twee vrienden bij in wonen. Samen voeden ze de dochters op. Ik vond het altijd een fantastische serie! En er is nu een vervolg! Een van de dochters woont nu in het huis van haar vader, samen met haar drie zoons. Haar man is overleden. Maar ze blijft niet lang alleen, een van haar zusjes trekt bij haar in en haar beste vriendin, de vroegere buurvrouw. Hilariteit alom en vooral heerlijk amerikaans! Oh en de oude cast zie je ook nog regelmatig voorbij komen!

En dat zijn de 10 leukste series op Netflix

En dat zijn de 10 leukste series op Netflix, vind ik. Ik kijk er nog veel meer, dus wellicht deel ik over een tijdje weer een nieuwe top 10. Hier ook nog een oude tip van mij voor een serie. Ik hoop dat je wat aan deze tips hebt! En als je nog tips hebt voor mij laat ze dan hieronder achter!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply