Blog

Brand new website

Ja daar is ie dan, mijn nieuwe website! Heel veel dank aan Niels de Vries voor het creëren van deze website. Ik zal hier zo vaak mogelijk (lees: wanneer ik iets interessants te vertellen heb) iets plaatsen. Ik hoop dat jullie de website net zo mooi vinden als ik hem vind!

Hello world!

Ik zal mij even voorstellen voor de mensen die mij nog niet kennen. Ik ben Laura Kuiper, een net afgestudeerde communicatie adviseur, cookiemonster, boekenverslindster en dierenliefhebber. Op het moment ben ik fulltime werkzaam voor Business Company en het zakelijk netwerk People’s Business. In mijn vrije tijde lees ik, experimenteer ik met allerlei baksels, kijk ik graag naar films en series, loop ik af en toe hard, knuffel ik met mijn dove kat Diablo en mijn vriend Ben.

Alweer dik twee jaar geleden heb ik 15 weken in New York City stagegelopen. In die periode heb ik ook een blog bijgehouden. Deze berichten kan je vinden onder het tabblad New York. Projecten die ik gedaan heb kan je vinden onder Portfolio.

 

Life, love and the pursuit of happiness

Mijn favoriete quote en tevens de leidraad voor mijn blog. Alles wat ik zal plaatsen zal gaan over dingen die ik beleef, dingen die ik leuk vind of lekker. Over mijn zoektocht naar happiness.

Follow on Bloglovin

You Might Also Like...

  • Niels de Vries
    10/11/2013 at 13:05

    Cool dat je hem mooi vind! Nu ben ik benieuwd naar alle blogs die er op komen te staan. Succes!

  • Barbara
    10/11/2013 at 13:17

    Je website is super mooi geworden en past helemaal bij jou! Ik kan niet wachten tot je eerste blogs verschijnen. Ik ben in ieder geval nu al trots op je! x