Let op! Wij zijn verhuisd!

Het is al weer even geleden sinds ik wat geschreven heb, maar dat heeft een reden. Wij zijn verhuisd! Een huisje waar nog het nodige aan moest gebeuren en waar dus alle tijd en energie naartoe ging.

 

Het huis

Je denkt nu misschien, maar ze is toch niet zo lang geleden al verhuisd? Dat klopt, we hebben net 2,5 jaar in het appartement gewoond. We waren echter al langer aan het dubben over een koopwoning en hebben nu dan toch de knoop doorgehakt. We wonen inmiddels in een heerlijke huis aan het water in het gezellige dorp Lemmer! Na 21 jaar (ongeveer) heb ik Heerenveen verlaten ;-)

Hieronder al wat foto’s, maar de komende tijd kun je uiteraard nog meer verwachten! Ik ga niks beloven over wekelijkse posts (er is nog genoeg te doen hier in huis), maar ik ga mijn best doen om het beter bij te houden.

Keeping you posted!

02 comments on “Let op! Wij zijn verhuisd!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *