Blog Interior

Interior: Huis update

Zoals ik in mijn vorige post al zei, hebben wij een nieuw huis gekocht! Na drie weken lang heel veel klussen, stressen en tussendoor ook gewoon naar het werk zijn we verhuisd! Hoog tijd dus voor een huis update! Het is zeker nog niet klaar, maar wat zijn we al blij met hoe het er nu uitziet. Kijken jullie mee?

Interior: Huis update

De keuken

De keuken die erin zat vonden wij absoluut niet mooi. Daarbij kwam ook nog dat de apparatuur niet voldeed aan de wensen. Er zat niet eens een oven in! De keuken is er dus uit gehaald en een nieuwe keuken erin geplaatst (nadat de leidingen verlegd zijn, de muren gestuct en de vloer gelegd). De keuken hebben we besteld bij Haanstra Keukens uit Katlijk.

De woonkamer

De woonkamer heeft een nieuwe vloer gekregen en alle wanden en het plafond zijn gewit. Ook de kozijnen zijn wit gelakt. Zoals je op de foto’s kunt zien hebben wij geen radiatoren. Het huis wordt verwarmd middels hete lucht verwarming. Daardoor zitten er roosters in de muur. Ook deze hebben een andere kleur gekregen. Ik heb ze wit gespoten.

De badkamer

Nog niet helemaal klaar (dit weekend gaan we verven en dan moet het laatste randje nog gekit worden), maar wat zijn we er nu al blij mee! De badkamer was eerst erg klein (zoals je kunt zien op de voor foto). We hebben een deel van de slaapkamer erbij getrokken om meer ruimte te creΓ«ren. Wij zijn echt super blij met hoe het er tot nu toe uitziet. De badkamer hebben we besteld bij Wolter Brouwer Tegels en Badkamers en is geΓ―nstalleerd door THSB uit Heerenveen.

Zoals gezegd is het nog niet klaar, maar wat zijn wij blij met hoe het er nu al uitziet. Jullie kunnen zeker vaker een huis update verwachten! Waar willen jullie het liefst meer van zien?

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Claudia
  25/08/2019 at 18:31

  Heel tof zeg! Mag ik vragen waar je je wastafelmeubel vandaan hebt?

  • Reply
   Laura Kuiper
   16/11/2019 at 22:14

   Hi Claudia,
   Natuurlijk! Wij hebben al onze badkamer meubelen bij Wolter Brouwer in Heerenveen gekocht :)

Leave a Reply